За нас

Loading color scheme

Търсите специализирана фирма в инфрачервената термография?

Моля, свържете се с нашият представител на тел. 0888 365 366, за да отговорим на Вашите въпроси и уговорим среща за извършване на термографска диагностика!

АЙ БИ БИ ЕС ЕООД е водеща компания в предоставянето на професионални термографски услуги на населението с над 10 годишен опит в областта на индустрията - секторите енергетика и строителство. Ето част от тях:
√  Откриване на течове
√  Термография на жилищни сгради
√  Термографска профилактика на ел. табла
√  Жилищна инспекция
√  Проверка на имот с термокамера преди покупка
√  Откриване на проблеми с подово отопление
Винаги сме на разположение

Приемаме заявки и обаждания 24/7 от денонощието, за да можем да разрешим всеки проблем, когато пожелаете.

Квалифицирани специалисти

Нашият термограф е експерт по инфрачервена термография с международен сертификат 2 ниво. Той е и съдебен експерт в същата област.

Професионална камера FLIR T660

Оборудвани сме с най-високият клас термокамера FLIR T660, което е от огромно значение за качеството на работа.

Гаранция и достъпна цена

Издаваме финансови документи и предлагаме промоционални оферти, от които да се възползвате.

АЙ БИ БИ ЕС ЕООД е създадена 2007 год., като в началото се занимавахме с недвижими имоти, от където натрупахме огромен опит в областта на строителството. От 2012 год. се специализирахме в областта на инфрачервената термография. Използваме най-висок клас професионална Инфрачервена термокамера FLIR T 660. Разполагаме и със специализиран локализатор на течове и микровълнов влагомер за строителна влага. Нашето оборудване за термична обработка на изображението е най-доброто и най-точното, към момента на пазара и гарантираме, че ние виждаме недостатъци, които другото оборудване от по-нисък клас може да пропусне. Термографският метод е безконтактен и безразрушителен метод и спестява средства при извършване на ремонтните дейности. Ние сме базирани в гр. София но при заявка пътуваме в цялата страна за провеждане на нашите обследвания. Ние сме фирма, която открива проблемите и предлага решения.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Той трябва да има сертификат поне ниво 1 издадено от Българска служба за акредитация, за България това е Сертификационен център по контрол без разрушаване към Национално техническо дружество по дефектоскопия.

Професионалната термокамера е FLIR от серия Т, всички останали камери макар и FLIR са от ниският клас, държат се с една дръжка и са предназначени за електрически съоръжения, а не за откриване на течове, за което водопроводчиците предимно ги използват.

Това означава да издават финансови документи – касова бележка, фактура и протоколи. Не подценявайте тази точка, тъй като касовата бележка е вашата гаранция. С нея може да направите рекламация, ако не сте доволни от извършената услугата.