Кои сме ние?

Loading color scheme

Търсите специализирана фирма в инфрачервената термография?

Моля, свържете се с нашият представител на тел. 0888 365 366, за да отговорим на Вашите въпроси и уговорим среща за извършване на термографска диагностика!

Кои сме ние?

АЙ БИ БИ ЕС ЕООД е създадена 2007 год., като в началото се занимавахме с недвижими имоти, от където натрупахме огромен опит в областта на строителството. От 2012 год. се специализирахме в областта на инфрачервената термография. Използваме най-висок клас професионална Инфрачервена камера FLIR T 660 и FLIR T 425. Разполагаме и със специализиран локализатор на течове и микровълнов влагомер за строителна влага. Нашето оборудване за термична обработка на изображението е най-доброто и най-точното, към момента на пазара и гарантираме, че ние виждаме недостатъци, които другото оборудване от по-нисък клас може да пропусне. Термографският метод е безконтактен и безразрушителен метод и спестява средства при извършване на ремонтните дейности. Ние сме базирани в гр. София но при заявка пътуваме в цялата страна за провеждане на нашите обследвания. Ние сме фирма, която открива проблемите и предлага решения.

Нашият екип от квалифицирани инженерни специалисти и сертифициран професионален термограф имат голям опит в провеждането на термографските обследвания за откриването на течове от ВИК инсталации, в превантивния контрол на електроинсталациите и съоръженията, и в предлагането на решения за отстраняване на възникналите проблеми. Нашите доклади са професионално създадени, защото ползваме професионална платена версия на софтуера за създаването му и се предоставят или на имейл или на оптичен носител CD. Ние предлагаме на нашите клиенти „повече за по-малко“, чрез професионално отношение съчетаващо отговорност, сигурност и качество на достъпни цени.

Нашият термограф е съдебен експерт и е завършил TERMOGRAPHY TRAINING COURSE I Level и има международна диплома от INFRARED TRAINING CENTER. Има завършени обучения за професионална квалификация по безразрушителни методи за Термовизионен контрол (ТТ) – I и II ниво към БАН съгласно изискванията на БДС EN ISO 4179 и БДС EN ISO 9712 и международен сертификат № 443-1 съгласно изискванията на БДС EN ISO 9712, метод Инфрачервена термография ниво 2 в област индустрия: производство(a), входящ контрол и изпитване по време на експлоатация, което включва и производство (b), авиация (d).

Ако имате проблеми моля обадете се на тел. 0888 365 366 или използвайте нашият формуляр за връзка. Ще бъдем щастливи да Ви дадем съвет и консултация по телефона и да уговорим час за посещение. Благодарим Ви, че избрахте нас!