Контакт

Loading color scheme

Адрес:

АЙ БИ БИ ЕС ЕООД, България, гр.София, Люлин, бл. 464, вх. Б, партер

Телефон:

Термограф - 0888 365 366
За реклама - ‎0883 461 191 julia@termograf.bg

Имейл:

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Във връзка с COVID-19, ви уведомяваме, че АЙ БИ БИ ЕС ЕООД продължава да работи в извънредната ситуация спазвайки всички изисквания за ползване на предпазни маски при извършване на термографската услуга.

Ненормирано работно време от понеделник до неделя. Моля, свържете се с нас на ‎‎‎0888 365 366 или използвайте нашият формуляр за връзка!

Ще бъдете обслужени от Емилиян Кърчев - Експерт по инфрачервена термография 2 ниво. Същият е и съдебен експерт в тази област. Работим с професионална термокамера от най-висок клас FLIR T660. Благодарим ви, че избрахте нас!

АЙ БИ БИ ЕС ЕООД с настоящето потвърждава, че информацията и личните данни, предоставени от Вас във връзка с изпращането на съобщение по имейл или предоставената информация по телефон се събират, обработват и съхраняват в съответствие с изискванията на законодателството за защита на личните данни на Европейския съюз.

Предоставяйки личните си данни, Вие се съгласявате, че тези лични данни ще се обработват и съхраняват за периода, за който това е необходимо за посочените тук цели, а в определени по закон случаи след първоначалната обработка - за толкова дълъг период, колкото е необходимо.

Вие имате право по всяко време да изисквате актуализация на личните си данни, информация относно ползването на личните Ви данни, както и да изисквате изтриване на Вашите лични данни.

 

Изпращане на е-мейл. Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни.